Buizer Hoorntrio speelt Brahms, Ligeti en Sporck

foto Buizer Hoorntrio

Over de uitvoerders:

Pierre Buizer studeerde met onderscheiding af aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jacob Slagter. Sinds 2019 is hoornist bij het Rotterdams Philharmonisch orkest en is daarnaast solohoornist van Chineke! Orchestra London. In kamermuziekverband trad hij onder andere op met musici waaronder Radovan Vlatkovic, Natalia Gutman, Emmy Verhey.

Julia Buizer begon op vierjarige leeftijd met pianospelen. Ze trad als soliste op met pianoconcerten van Rachmaninov, Prokofjev, Shostakovich, Janacek, Glass en Gershwin op verschillende podia in Nederland en kende optredens in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Tsjechiƫ en haar geboortestad St.Petersburg. Julia Buizer is co-repetitor bij het Hellendaal Muziekinstituut en remplaceert ze bij het Residentie Orkest.

Jan Buizer kreeg zijn eerste vioollessen op zevenjarige leeftijd. Hij maakte als jonge musicus deel uit van het Gustav Mahler Jugend Orchester en het orkest van het Schleswig Holstein Musik Festival. Daarnaast was hij aanvoerder van het Nationaal Jeugd Orkest. Als solist trad hij op met het dubbelconcert van Bruch voor altviool en klarinet, het vioolconcert van Khachaturian en de Sinfonia Concertante van Mozart voor viool en altviool. Sinds september 2008 is hij als altviolist verbonden aan het Residentie Orkest.