Interview Jo Sporck tijdens het Mahlerfestival in Klagenfurt

Donateur of sponsor

Vriend of vriendin
Wilt u de Stichting Sporck ondersteunen? Elke bijdrage is zeer welkom. En al uw bijdragen zorgen ervoor dat muziek klinkt! De stichting werkt immers belangeloos. Wanneer u jaarlijks minimaal € 50,- doneert, wordt u vriend(in). Als blijk van waardering zorgen wij voor een muzikale verrassing. U kunt uw donatie direct overmaken op IBAN: NL 96 INGB 000 322 7616, ten name van Stichting Sporck.
 

Crowdfunding Tilburg op Vleugels

Momenteel zijn we druk bezig met het voorbereiden van het festival Tilburg op Vleugels, dat in het najaar van 2018 zal plaatsvinden. Om dit festival breed toegankelijk te maken roepen we de hulp in van donoren en sponsors.

Sponsoring
Sponsoren uit het bedrijfsleven zeer welkom! Voor een klein bedrag wordt uw (bedrijfs)naam vermeld in diverse promotie-uitingen voor het festival.

Sponsorpakketten Tilburg op Vleugels
- Vanaf € 250,- naamsvermelding en entreekaarten
- Vanaf € 500,- naamsvermelding en entreekaarten en een cursus “Anders luisteren naar muziek” door Jo Sporck
- Vanaf € 1000,- naamsvermelding en entreekaarten en een uitnodiging voor een besloten muzikale avond met de componist Jo Sporck als gastheer
- Vanaf € 2.500,- naamsvermelding en entreekaarten en een keuze uit de hiervoor genoemde mogelijkheden. Bovendien kan de componist Jo Sporck voor u een unieke bedrijfstune maken.

Wij kunnen natuurlijk een sponsorpakket geheel op uw wens afstemmen. Neem hiervoor contact op met Stichting Sporck: info@sporck.nl.

Huidige sponsoren
Stichting Sporck bedankt: de gemeente Tilburg, Stichting Tivolifonds, Stichting Het Cenakel, Stichting Jacques de Leeuw, Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten en vele particuliere donateurs.