zondag 27 oktober:

Cello aan zet

De Stichting Sporck organiseert in samenwerking met het Factorium Tilburg en het Assai Cellokwartet op zondag 27 oktober een cellodag. Deze dag begint om 10.00 uur ’s ochtends met een workshop voor jonge cellisten vanaf acht jaar en eindigt met een concert in het Cenakel door het Assai Kwartet dat om 15.00 uur begint.

De workshop vindt plaats in het Factorium te Tilburg. Iedere jonge cellist vanaf acht jaar die minstens een jaar les heeft , maar ook de gevorderde leerling, kan hieraan deelnemen. Er ligt dan een nieuw werk voor ensemble op de lessenaars dat in de ochtend wordt ingestudeerd en voor aanvang van het middagconcert wordt uitgevoerd.

Aan deze dag zijn door de deelnemers geen kosten verbonden. Aanmelding en meer informatie is mogelijk tot 15 september via: info@sporck.nl

Bij het aanmelden vernemen we graag je leeftijd, hoe lang je al les hebt en welke twee stukken je op dit moment in studie hebt. Aan de hand van deze informatie krijg je een PDF-bestand met de partij toegestuurd, die je met je leraar kunt instuderen.

Deelname is er in volgorde van aanmelding.